Εικόνα για τον εαυτό μας

Otan_ginomaste_skliroi_me_ton_eauto_mas_300_2Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν δημόσιες συγκεντρώσεις καθώς είναι επιρρεπείς σε κατάθλιψη και άγχος εξαιτίας της ιδέας που έχουν για το σώμα τους. Αυτή η διαταραχή συνήθως έχει αφετηρία την εφηβεία όπου το θέμα της εμφάνισης είναι αρκετά ευαίσθητο. Συχνά εστιάζουμε στις ατέλειές μας και φοβόμαστε ότι και οι άλλοι θα τις προσέξουν ξεχνώντας ότι οι υπόλοιποι μας βλέπουν σαν ένα ενιαίο σύνολο.

Αν και τις περισσότερες φορές η ακριβής αιτία διαφέρει από άτομο σε άτομο, η Υπνοθεραπεία μπορεί να την εντοπίσει με αναδρομή στην παιδική ηλικία και να βοηθήσει στο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Από την στιγμή που θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντίληψης για το υπέροχο και μοναδικό άτομο που είστε – όπως άλλωστε σας λένε και οι άλλοι – η ιδέα που είχατε για τον εαυτό σας θα ανήκει στο παρελθόν και θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο να απολαύσετε την ζωή σας.

Η Υπνοθεραπεία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά προβλήματα που οφείλονται σε έλλειψη Αυτοσεβασμού, Αποδοχή του εαυτού μας, και Αυτοπεποίθησης. Επίσης βελτιώνει  αποτελεσματικά τη στάση του σώματος, την άρθρωση και την ικανότητα επικοινωνίας. Επιπλέον μπορεί να συμβάλλει στην απώλεια βάρους, διακοπή καπνίσματος και υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και γενικά στην αποφυγή όλων των κακών συνηθειών που επηρεάζουν την υγεία, την κοινωνική ζωή και καταστρέφουν την εικόνα μας.

Η πιο σημαντική συμβολή της συγκεκριμένης θεραπείας όμως είναι ότι με το σωστό νευρογλωσσικό προγραμματισμό και ύπνωση οι αποφάσεις αυτές θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη ως οι πλέον σημαντικές προτεραιότητες.  Κατά μια έννοια η ενημέρωση του καινούργιου προγράμματος που θα τρέξουμε θα καταργήσει την αδυναμία μας και τις παλιές κακίες συνήθειες.

2817 Total Views 1 Views Today