Σεξουαλικά Προβλήματα

sexual-dysfunction-on-offΣήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν σεξουαλικά προβλήματα. Πολλές φορές αυτά τα προβλήματα λύνονται από μόνα τους αλλά αν δείτε ότι επιμένουν τότε ίσως χρειάζεστε βοήθεια από κάποιον ειδικό. Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή. Είτε να δημιουργηθούν ξαφνικά ύστερα από μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή είτε να δημιουργηθούν σταδιακά. Πριν όμως ψάξετε για βοήθεια στην Υπνοθεραπεία είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα.

Εάν εξακριβωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα τότε το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Συχνά μπορεί να προκαλείται από τον τρόπο που σκεφτόμαστε εκ των προτέρων (οι λεγόμενες «αρνητικές σκέψεις» ) ή εξαιτίας ενός δυσάρεστου γεγονότος ή κάποιας δραματικής μας εμπειρίας. Αλλά και πολλά σεξουαλικά προβλήματα δημιουργούνται από την παιδική μας ηλικία (αν και τα συμπτώματα δεν είναι ορατά για πολλά χρόνια).

Γιατί όταν ήμασταν παιδιά πολλές φορές προσπαθούσαμε να υποβιβάσουμε ή να κρύψουμε κάποια αρκετά δυνατά συναισθήματα τα οποία όμως εντυπώθηκαν στο υποσυνείδητό μας και άρα δεν έχουμε γνώση για αυτά. Τότε μπορεί να ήταν το τέλειο σχέδιο για να προχωρήσουμε στην ζωή μας αλλά τώρα για να μπορέσουμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε.

Και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τα σεξουαλικά μας προβλήματα μια για πάντα είναι να βρούμε τι τα προκαλεί. Γιατί εάν δεν υπάρχει η αιτία, δεν θα μπορεί να υπάρχει και το αποτέλεσμα.

Η Υπνοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει εάν δεν πρόκειται για κάποιο οργανικό πρόβλημα. Το κάθε άτομο αντιμετωπίζεται χωρίς προκαταλήψεις και θεωρίες – εκτός από μία – ότι η απάντηση για το σεξουαλικό πρόβλημά σου βρίσκεται στο υποσυνείδητό σου. Με μία μεγάλη ποικιλία από τεχνικές το σεξουαλικό σου πρόβλημα – μαζί με όποιες ανησυχίες, φόβους και άγχος – μπορεί να σβήσει μέχρις ότου να είναι απλά μια θολή και μακρινή ανάμνηση.

Κάποια από τα σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να είναι: Δυσλειτουργία στύσης, Διαταραχή οργασμού στη γυναίκα, Καθυστερημένη ή Πρόωρη εκσπερμάτωση, Πρόβλημα γονιμότητας, Σεξουαλική αποστροφή

3319 Total Views 1 Views Today