Σχετικα με εμας

Δαφόπουλος Ευάγγελος

 

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 00306931312548
Email : info@hypnotherapythessaloniki.gr

 

Γεια σας, ονομάζομαι Ευάγγελος Δαφόπουλος. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Southampton Solent. Αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρο μου και παράλληλα χόμπυ μου μέχρι τώρα καθώς κουράστηκα να καταναλώνομαι από το καθημερινά απάνθρωπο περιβάλλον των επιχειρήσεων. Είμαι Διπλωματούχος Κλινικός Υπνοθεραπευτής και Νευρογλωσσικός θεραπευτής (NLP) από το Κλινικό Ινστιτούτο του Surrey (http://www.sich.co.uk) από όπου απέκτησα την τεχνική κατάρτιση και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ικανότητες για την άσκηση της Κλινικής Ύπνωσης. Στην θεραπεία με αναδρομή σε προηγούμενες ζωές με βοήθησαν πάρα πολύ τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που έκανα με τον παγκοσμίου φήμης κλινικό ψυχίατρο Brian Weiss ο οποίος είναι αυτός που έκανε γνωστή στο δυτικό κόσμο την θεραπεία μέσω αναδρομών σε προηγούμενες ζωές.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να ξεκαθαρίσουν μέσα τους οποιοδήποτε βαθειά ριζωμένο θέμα μπορεί να έχουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τρόπο ζωής θέλετε με το υπέροχο μυαλό σας. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε σιωπηλά. Οι συνεδρίες Υπνοθεραπείας γίνονται με ειλικρινή και γεμάτη αγάπη επιθυμία μου να βοηθήσω και να είμαι δίπλα σας στο πρόβλημα σας. Κάθε προσέγγιση είναι προσαρμοσμένη στο κάθε άτομο γιατί όλοι μας είμαστε μοναδικοί – κάνοντας κάθε συνεδρία δημιουργική, ευχάριστη και μοναδική.

Πιστεύω σε έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης ο οποίος ξεκινάει με το μυαλό, το σώμα και την ψυχή και όλοι μας έχουμε την ικανότητα, με την σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε ένα στάδιο να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από περιορισμένες και παγιωμένες πεποιθήσεις, συναισθήματα και συμπεριφορές για να κατανοήσουμε τις απεριόριστες δυνατοτητές μας.

diploma 001   nlp 001hypno practitioner 001certificate hypnotherapy 001

 

 

 

 

 

 

Δαφοπούλου Χρυσάνθη

 

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 0030 6945887679
Email : info@hypnotherapythessaloniki.gr

 

Εκπαιδεύτηκα στην Υπνοθεραπεία και τον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό στο  Κλινικό Ινστιτούτο του Surrey της Αγγλίας, από όπου και αποφοίτησα με διάκριση. Οι πρωταρχικές μου σπουδές εντάσσονται στο χώρο της Νοσηλευτικής και της Βιώσιμης Αρχιτεκτονικής τα οποία κατάφερα να συνδυάσω επιτυχώς στην άσκηση της Υπνοθεραπείας.

Σε αντίθεση με τη γενική αντίληψη, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στις αρχές της επιστήμης  της Υγείας  και της Αρχιτεκτονικής, στη θεωρία αλλά και στην πράξη. Ως Αρχιτέκτονας μαθαίνεις να έχεις όραμα και να αντιλαμβάνεσαι από διαφορετική οπτική γωνία, συστημικά, την πραγματικότητα αποκτώντας έτσι την δυνατότητα να επιλέξεις  εναλλακτικές συνειδητότητες. Παράλληλα η επιλογή ενός τρόπου ζωής που στηρίζεται σε σωστές αρχές ψυχοσωματικής υγείας, μας βοηθά να απολαμβάνουμε  συνειδητά τη ζωή.

Η Υπνοθεραπεία μας βοηθά να ξεφορτωθούμε παγιωμένες αντιλήψεις,  ανθυγιεινές πεποιθήσεις , λανθασμένες αρχές , εμπειρίες και τραύματα που φτάνουν ως τα παιδικά μας χρόνια . Η συνειδητοποίηση ότι μια συγκεκριμένη συνήθεια ή συμπεριφορά είναι επιβλαβής, είναι το 50% της θεραπείας μας. Το άλλο 50% είναι η δύναμη της συνήθειας που πρέπει να ατονήσει και να αντικατασταθεί από μια εξίσου δυνατή υγιή συνήθεια που θα καταστεί μόνιμη. Ακόμη και ένας σκεπτικιστής θα παραδεχόταν ότι οι δυνατότητες του ανθρώπινου μυαλού είναι απεριόριστες.

Εκτός από τη γενική μου κατάρτιση  ως Υπνοθεραπεύτρια σε παθήσεις που είναι  αναρτημένες στην ιστοσελίδα, το  ενδιαφέρον και η εξειδίκευση μου εντοπίζεται κυρίως σε προβλήματα όπως Άγχος, Κατάθλιψη, Κρίσεις Πανικού, γενικές και ειδικές Φοβίες, περιστασιακή η γενική έλλειψη Αυτοπεποίθησης, Συναισθηματικά /Ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και παλαιά τραύματα, καθώς επίσης ξαφνική απώλεια μνήμης επί σκηνής και αύξηση της δημιουργικότητας όσον αφορά τους καλλιτέχνες.

Ως Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, αντιμετωπίζω τους πελάτες μου με σεβασμό, εχεμύθεια, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα. Πρωταρχικό  μου μέλημα είναι η ασφάλεια, η ηρεμία και συνεχής ενθάρρυνση τους. Τα αποτελέσματα της Υπνοθεραπείας γίνονται συχνά αντιληπτά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

diplomahypno 2NLP practitioner 2 practitioner diploma 2 certificate 2

16406 Total Views 1 Views Today